5 Simple Techniques For tekirdağ prefabrik

Wiki Article

● Prefabrik evler modüler tasarımlarıyla farklı arazilere uyumlu olacak şekilde yerleştirilebilir.

100 metrekarelik bir prefabrik ev için inşaat ve tamamlama maliyetlerini detaylandırmak, potansiyel ev sahiplerine maliyetlerin daha net bir anlayışını sunar.

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Prefabrik evler uzun ömürlü konut modelinde tasarlanıp üretilmekte olup four mevsim güvenle kullanılabilir. Kışın dondurucu soğuğunun yaşandığı uzun gecelerde veya yazın kavurucu sıcaklarında iklimlendirme en az enerji harcamasıyla kolayca yapılabilir.

Modern day tesislerde teknoloji kullanımıyla üretilen prefabrik evler avantajlı özelliklere sahiptir:

Duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına tüm ustalık gerektiren uygulamalar profesyonel ekiplerimizce yapılmakta olup usta sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yine profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

İki katlı prefabrik evler, dar alanlara kolaylıkla yerleştirilebilir, böylelikle alandan tasarruf ederek istenilen oda sayısı alan dar bile olsa planlayabilmektedir. Oldukça modern ve tekirdağ prefabrik ev fiyatları şık tasarıma sahip bu evler, her tasarıma uyum sağlar ve kolaylıkla dekor edilebilir.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

gibi uygun bir teklifle karşılaştıysanız hiç vakit kaybetmeyin. Hemen satın alacağınız arsa ve prefabrik konut ile beraber ruhsat işlemlerini tamamlayın ve içerisine geçip oturmaya başlayın.

Özge Yapı olarak malzeme ve prefabrik ev modelleri işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda two yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Prefabrik konutlar 4 mevsim kullanıma olanak sağlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına uygun bina üretilebilmektedir. Yapıların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate alınarak üretim yapılmaktadır.

Ev yapma sürecimiz, sizin satış ofisimize gelmeniz ile başlar. Sonrasında yaptırmaya karar çanakkale prefabrik verdiğiniz ev ile ilgili detayları öğrenmeniz ve sonrasında sözleşme yapmamız ile devam eder. Bundan sonraki aşamada dimension yaptıracağınız edirne prefabrik ev fiyatlarıçanakkale prefabrik ev fiyatları ev ile ilgili beton strategyı verilir ve mimarlık ofisinden ruhsat dosyanızın çıkması beklenir.

You might be employing a browser that may not supported by Fb, so we have redirected you to a simpler Variation to supply you with the finest expertise.

Prefabrik evleri, parçaları hazır olarak alınıp beton zemine montajı yapılan ev türleridir. Yurt dışında yaygın bir kullanım alanına sahiptir. Son yıllarda ülkemizde kullanımı daha yaygınlaşmıştır.

Report this wiki page